14/7/13

ljetni tart sa kobasicom



 Mmmmmmm!!!
tart sa kobasicom654
Zahvalna sam onom ko je napravio lisnato tijesto i srdačno nam ponudio ovu finu i brzu jufku , pa ne treba da je razvijamo svaki put. Pospemo malo brašna na radni sto , razvijamo je i to je to . Bog neka ga čuva :)))
Stvarno kada je žena zaposlena ne može je često razvijati. Znam da neki  prave  domaće lisnato tijesto. Već imam par lakih recepata, ali do sada ih nisam isprobala. Uživam u lakom rešenju supermarketa! :))
Νaime , za vas danas predlažem ovaj lak tart. Paprike i paradajz  su u sezoni, 2 kobasice , i malo jogurta i tart je serviran na tanjiru!

Sastojci
1 listato tijesto
3 velike paprike
2 paradajza
1 crveni luk
2 srpske kobasice ili bilo koja vrsta koju želite
150 gr sira fete
200 gr jogurta
2 jaja
ulje
so, biber , paprika , oregano
tart sa kobasicom3
Na tiganj posipamo malo ulja da se zagrije pa onda dinstamo nekoliko minuta paprike i luk dok ne omekšaju. Onda dodajemo komade od paradajza.
tart sa kobasicom56
Potom dodajemo isječene kobacice i pržimo sve sastojke zajedno.
tart sa kobasicom09
Kada su kobasice gotove dodajemo sir  , dobro promiješamo i skidamo sa vatre. Začinimo po želji .Nemojte posoliti puno, jer je sir već slan.
tart sa kobasicom678
Razvijamo tijesto i rasporedimo ga u tespiju. Jufka treba biti malo veća od tepsije.
tart sa kobasicom456
Na jufku sipamo smjesu i okrenemo krajeve unutra.
vtart sa kobasicom789
Umutimo jaja sa jogurtom i sipamo ih u tespiju.
tart sa kobasicom09876
Pečemo tart na temperaturi od 180 C stepeni oko 50 minuta.
tart sa kobasicom5678
tart sa kobasicom543
mala tajna 1 : kao što već znate izbjegavam koristiti vrhnje. Davno sam ga zamijenila  sa jogurtom.

                                                Sretno !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου